Opleidingen

Naast de jaarlijkse Permanente Educatie bieden wij meer opleidingen en trainingen aan op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Hier vind jij een kort overzicht. Meer informatie over onze opleidingen kan je vinden op onze website www.avansplus.nl.

Master of Human Resource Management

Met de juiste mensen op de juiste plek wint een moderne organisatie in onze Nederlandse kennis- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet alleen de producten en diensten tellen, maar vooral het menselijk kapitaal is belangrijk. Dit betekent dat er een grote, strategische rol voor HR is weggelegd.

Masterclass Organisatie- psychologie

De Masterclass Organisatiepsychologie gaat in op de samenhang tussen mens en organisatie, bekeken vanuit het perspectief van de organisatiepsychologie. Thema’s zoals wendbaarheid, menselijk gedrag, organisatie- en cultuurverandering, effectief leiderschap en duurzame implementatie komen uitgebreid aan bod.

Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid (DI) is een belangrijk onderwerp binnen HR. Het speelt in op maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen. Duurzame inzetbaarheid gaat niet alleen om gezondheidsmanagement of vitaliteit, maar ook om flexibiliteit, mobiliteit en cultuur en leiderschap. Met een duurzame inzetbaarheid opleiding, ook wel RCDI opleiding genoemd, vergroot je jouw kennis en kunde over het vakgebied van duurzame inzetbaarheid.