Nieuw logo

Avans+ heeft voor het Register Consultant Duurzame inzetbaarheid (RCDI®) een nieuw logo. Je kunt het hier downloaden.

Nieuws

Avans+ gaat samenwerken met Consis Academie. Niet alleen krijgt Avans+ een opleidingslocatie in Zwolle erbij en mag Consis Academie uit naam van Avans+ de opleiding tot Financieel planner aanbieden, maar kunnen de studenten van Avans+ ook toegang krijgen tot de online Wft en Wft PE opleidingen.

Consis Academie

Consis Academie is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in het aanbieden van Wft opleidingen aan financieel dienstverleners maar ook aan studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Met actueel lesmateriaal, voldoende oefenvragen en representatieve proefexamens bereiden de studenten zich optimaal voor op het examen, volledig online.

Opleiding Financieel Planner

Centraal in onze samenwerking staat de opleiding tot Financieel planner. Consis Academie organiseer t deze opleiding samen met Avans+ vanaf oktober 2017 in Zwolle. Hiermee is Avans+ bereikbaar voor onze studenten in Noord Nederland, een echte aanwinst in ons aanbod.

De opleiding Financieel planner wordt afgerond met een Hogeschoolexamen. Na het behalen van het examen kan de student ervoor kiezen opgenomen te worden in het register Financieel Planner. Met een extra investering in tijd en geld, in het examentraject van de FFP, gloort het FFP lidmaatschap. Via Consis Academie of Avans+ wordt de student in deze keuze begeleid.

Moet jij nog een Wft examen of voor 01 april 2019 een of meerdere Wft PE examens behalen? Dat kan ook via www.consisacademie.nl Ieder online pakket omvat twee representatieve oefenexamens, lesmateriaal in PDF en extra oefenvragen. Ook krijg je toegang tot de memotrainer om de stof te blijven herhalen. Meteen examen doen is niet nodig, na aanschaf krijg je een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Een examen plan je in wanneer jij er klaar voor bent. Liever een klassikale voorbereiding op het examen volgen? Dat kan vanaf dit najaar. Houd www.consisacademie.nl in de gaten voor meer informatie en opleidingsdata.